Proses endüstrisinin en büyük organizasyonu büyümeye devam ediyor

Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi ile Proses Güvenliği Sempozyumu bu yıl üçüncü kez gerçekleşti. Organizasyona 48 firma katıldı ve 1.934 kişi ziyaret etti. Zirve, geçen yıla oranla katılımcı bazında yüzde 27, ziyaretçi bazında yüzde 13 büyüdü. Zirve sonrasında çok sayıda katılımcı firma temsilcisi memnuniyetini yazılı olarak paylaştı.

Ziyaretçiler ağırlıklı olarak Akış Kontrol ve Güvenlik konuları ile ilgilendi

III. Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi, 18-20 Eylül 2018 tarihleri arasında Yeşilköy, İstanbul’da gerçekleşti. Ziyaretçiler, yatırım planlarını şekillendirmek ve proses endüstrisiyle ilgili en son yeniliklerden haberdar olmak için etkinliği ziyaret etti. Sektörün en büyük iş birliği platformunun oluştuğu etkinlikte; sektörel çözümler, uygulama ve demolar sergilendi. Ziyaretçiler en çok akış kontrol, poses güvenliği ve Endüstri 4.0 konularına ilgi gösterdi.

Proses TIR’ı Zirve’de hangi standta hangi çözüm ve uygulamalar olduğunu gösterdi

Organizasyon öncesinde Türkiye’nin Organize Sanayi Bölgelerini dolaşarak tanıtım yapan Proses TIR’ı, Zirve süresince de ziyaretçilere sergi alanında ne tür çözüm ve uygulamalar olduğu konusunda yönlendirmeler yaptı.

Proses Zirvesi Ödülleri 2018 sahiplerini buldu

Proses Zirvesi süresince stantları dolaşan kişiler içerisinde katılımcı firmaların oy vererek belirlediği Proses Zirvesi Ödülleri 2018’in sahipleri de belli oldu. Buna göre, ETİMADEN Otomasyon Bakım ve Onarım Birimi Sorumlusu Barış Kılınç  ilk günün, ORGANİK KİMYA Proje Lideri Yasin Gökçe ikinci günün ve BEREKET ENERJİ Operasyon Müdürü Hasan Yıldırım’da son günün ödül kazananı oldu.

Proses Zirvesi 2019 tarihi

4. Proses Zirvesi 22-23-24 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Stant satışları ise 1 Kasım 2018 tarihinden itibaren başlayacak.

fuar katılımcı firmalar